Dec 11, 2012, 11:42 AM

Без Теб 

  Poetry » Love
657 0 2

от спомените си уших крила

прилежно ги нашарих

във всички наши цветове –

червеното на погледите разменени

лилавото на страстните ни нощи

сребристо – на моите сълзи през смях

и златно – на твоята щедра усмивка

потрепват леко

като полет на глухарче

крилата ми

без теб

© Цветелина Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??