Какво си ти?
Ухание -
вдишвам те дълбоко,
музика -
около мен звучиш,
слънце -
топлиш ме със поглед,
вино -
отпия ли те, в мен кипиш.
Ухание ако си,
с вятъра ще си отидеш.
Ако си музика,
след финалния акорд ще замълчиш.
Слънце ли си,
зад склона ще се скриеш.
Вино ако си,
в своя плен дълго не ще ме задържиш.
Ухание вълшебно си
и музика неземна,
вино омайно
и слънце незалязващо си ти.
Без теб дните са пусти и тъжни,
а сърцето самотно скърби,
защото
Любов си ти.
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados