Jun 11, 2007, 11:53 PM

Без теб 

  Poetry
643 0 10



Какво си ти?

Ухание -

вдишвам те дълбоко,

музика -

около мен звучиш,

слънце -

топлиш ме със поглед,

вино -

отпия ли те, в мен кипиш.


Ухание ако си,

с вятъра ще си отидеш.

Ако си музика,

след финалния акорд ще замълчиш.

Слънце ли си,

зад склона ще се скриеш.

Вино ако си,

в своя плен дълго не ще ме задържиш.


Ухание вълшебно си

и музика неземна,

вино омайно

и слънце незалязващо си ти.

Без теб дните са пусти и тъжни,

а сърцето самотно скърби,

защото
Любов си ти.


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??