27 jul 2008, 10:40

Без теб 

  Poesía » De amor
617 0 8

Небето

сутрин

ме поглежда

с твоите

усмихнати сини очи:

синевата,

светлината,

ведрината -

същите почти.

 

Слънцето

целува

устните ми

с твоята

ненаситна жарка уста:

целувка страстна

и огнеопасна,

и прекрасна, но -

от слънчеви лъчи.

 

Вятърът -

той

здраво ме прегръща

с твоите

силни и добри ръце:

любовно,

виновно,

грижовно...

Както някога ти!

© Мария Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??