Без твоята любов.
Доскоро бях живяла без любов.
Животът неусетно попремина -
без ласки и без трепетния зов
изнизаха се някак си годините.
А ти превзе живота ми преминал.
Показа, че на всичко си готов.
Връхлете върху мен като лавина.
Не мога да живея без любов!
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados