Имаше те и имах очи.
Днес, във всичко те търся и виждам.
Имаше те и имах ръце.
Днес само мислено те прегръщам.
Имаше те и имах нозе.
Днес с вятъра безнадеждно тичам.
Имаше те и имах сърце.
Днес пулсира и пита дали пак ще обичам.
Имаше те и имах душата.
Днес е пуста и празна, разбирам…
Нито е имане, нито е нямане.
Всичко си имам и нищо си нямам.
© Златка Чардакова Todos los derechos reservados