Jan 29, 2023, 8:03 PM

Без заглавие 

  Poetry » Love
290 4 6

Имаше те и имах очи.

Днес, във всичко те търся и виждам.

Имаше те и имах ръце.

Днес само мислено те прегръщам.

Имаше те и имах нозе.

Днес с вятъра безнадеждно тичам.

Имаше те и имах сърце.

Днес пулсира и пита дали пак ще обичам.

Имаше те и имах душата.

Днес е пуста и празна, разбирам… 

Нито е имане, нито е нямане.

Всичко си имам и нищо си нямам.

© Златка Чардакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??