22 abr 2009, 23:06

Без заглавие 

  Poesía » Otra
583 0 0

Трябва бързо да се върна
от пътя, който бях поел.
Живота си да преобърна
във друг различен паралел.

Спомням си, когато вярвах
във щастието, в любовта.
Сега съм сам и нищо нямам,
изправен съм пред мраморна стена.

Но сърце ми още бие,
макар и в мъртво тяло.
Единствено заради любовта,
само то е оцеляло.

© Алистър Кроули Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??