22.04.2009 г., 23:06 ч.

Без заглавие 

  Поезия » Друга
570 0 0

Трябва бързо да се върна
от пътя, който бях поел.
Живота си да преобърна
във друг различен паралел.

Спомням си, когато вярвах
във щастието, в любовта.
Сега съм сам и нищо нямам,
изправен съм пред мраморна стена.

Но сърце ми още бие,
макар и в мъртво тяло.
Единствено заради любовта,
само то е оцеляло.

© Алистър Кроули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??