8 sept 2016, 20:36

Без заглавие 

  Poesía » De amor
598 1 17

Цигарата полекичка догаря

в препълненият пепелник

димът и бавно се разтваря

във утринният блед светлик.

 

Така животът преминава

забързан, цветен, многолик

и споменът едничък ми остава

скътал надълбоко твоят лик.

 

София

04.09.2016

© Владимир Владимирович Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??