8.09.2016 г., 20:36 ч.

Без заглавие 

  Поезия » Любовна
510 1 18

Цигарата полекичка догаря

в препълненият пепелник

димът и бавно се разтваря

във утринният блед светлик.

 

Така животът преминава

забързан, цветен, многолик

и споменът едничък ми остава

скътал надълбоко твоят лик.

 

София

04.09.2016

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??