Sep 8, 2016, 8:36 PM

Без заглавие 

  Poetry » Love
516 1 18

Цигарата полекичка догаря

в препълненият пепелник

димът и бавно се разтваря

във утринният блед светлик.

 

Така животът преминава

забързан, цветен, многолик

и споменът едничък ми остава

скътал надълбоко твоят лик.

 

София

04.09.2016

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??