27 nov 2020, 19:49

Безбожествено 

  Poesía » De amor
683 1 1

Ни лъх, ни полъх

От твоята магия. 

Ни плач, ни стон

Ни лъч

       светлина. 

 

В тъма обречени

Тъгуват. 

Отнесени

Въздишките

      Във кървав океан

 

Без теб

Без теб 

 

Олимп не струва!

 

Обезбожествен

Изкусен

По човешки изпростял. 

 

Без цветове

Без цветове

Паната ми не струват. 

Не струват думите. 

 

Не струвам нищо Аз! 

© Maria Radeva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??