Nov 27, 2020, 7:49 PM

Безбожествено 

  Poetry » Love
657 1 1

Ни лъх, ни полъх

От твоята магия. 

Ни плач, ни стон

Ни лъч

       светлина. 

 

В тъма обречени

Тъгуват. 

Отнесени

Въздишките

      Във кървав океан

 

Без теб

Без теб 

 

Олимп не струва!

 

Обезбожествен

Изкусен

По човешки изпростял. 

 

Без цветове

Без цветове

Паната ми не струват. 

Не струват думите. 

 

Не струвам нищо Аз! 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??