27 нояб. 2020 г., 19:49

Безбожествено 

  Поэзия » Любовная
680 1 1

Ни лъх, ни полъх

От твоята магия. 

Ни плач, ни стон

Ни лъч

       светлина. 

 

В тъма обречени

Тъгуват. 

Отнесени

Въздишките

      Във кървав океан

 

Без теб

Без теб 

 

Олимп не струва!

 

Обезбожествен

Изкусен

По човешки изпростял. 

 

Без цветове

Без цветове

Паната ми не струват. 

Не струват думите. 

 

Не струвам нищо Аз! 

© Maria Radeva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??