30 abr 2006, 20:00

Безчувствена 

  Poesía
659 0 1
Ти стоиш втренчен в мен,
гледаш ме с поглед толкова студен.
И аз те гледам, но в погледа ми няма даже студенина,
ти не заслужаваш дори това. 
В погледа ми няма и безразличие,
но в твоя долавям някакво двуличие.
Ти казваш, че те гледам с омраза,
но дори така не гледам, за да те накажа.
Аз гледам те, но в погледа ми няма чувства,
безчувствена съм аз сега.
Ти открадна всичките ми чуства,
любовта, омразата,
ти открадна ми дори смеха.
Аз обичах те, обичах те тъй силно,
но ти прибра си любовта.
А после мразех те безумно,
но и омразата си отлетя.
И сега от чуствата ми няма нищо -
безчувствена стоя в ноща.
Аз търсих ги, навсякаде се рових,
навсякаде в моята душа,
но ти прогони ги,
ти взе ми всичко,
сега безчувствена стоя сама.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??