20 mar 2014, 21:46  

Безчувствие 

  Poesía » De amor
618 0 0

              БЕЗЧУВСТВИЕ

 

От теб безчувствие към мен струи.

Заета си със твоята драма на жена.

Болести и неволи край себе си  броиш,

за теб са чужди моите времена.

 

Горещите ти ласки още помня.

Още защо целувам те насън?

И правиш ме любовно зомби,

а колко жени чакат ме навън.

 

Как да тръгна, тялото ми те желае.

С любовна верига ме закачи.

Навън пристига пролетта – май е.

А любовта в менe плаче.

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??