21 mar 2008, 0:02

Бездиханно 

  Poesía
883 0 0

В тишината на нощта

аз исках да заплача,

но в пресъхалите езера,

нямаше дори и капка...

 

Поглъщах удари без глас,

кръвта течеше в нозете,

но не усещах нищо аз -

изсъхнало от мъка цвете...

 

Лицето вече посинено -

потънало в болка и тъга,

от ударите окървавено -

не спира да кълне грешната душа...

 

А ти удряш... Нищо не те спира -

ни болка, нито кръв...

Последен удар... и всичко се нарежда -

до тебе пада безжизненият труп...

© Росица Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??