9 nov 2017, 16:52

Бездумно 

  Poesía » Otra
359 2 6

 

Макар да знаеше, че е излишно,

една емоция, заключена между клепачите,

не се сдържа и се катурна скришно.

Скри я непрогледната мъгла.

Последва я една въздишка глуха

Ковчег положиха в студената земя.

Тъгата върза думите ми със въжета

... за да не бъде чута.

 

 На Силвия (08.01.1964 – 12.12.1994)

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??