18 jul 2012, 13:25

Бездушевност 

  Poesía
441 0 0

Бездушевност

 

 

 

 

 

Невидима останах аз за теб -

същ призрак лек.

Остави следа в моята съсипана душа -

без дори да разбереш;

без да ме дариш с копнеж.

 

Звездите една подир една изгасват -

изчезват и безпощадно умират.

И там, сред тях, една душа се слива с тях -

изгасва, изчезва и умира пак.

 

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??