2 mar 2008, 17:18

Безглаголно 

  Poesía » De amor
838 0 12
Клайдерман. А после - Мориконе.
Аз и ти. Интимна тишина.
Хвърлената чаша през балкона.
После - изнамерена вина.
Думите - просъскани, камшични.
Водопадна спотаена злост.
Дива невъзможност за обичане.
Сгърбен обвинителен въпрос.
Разпиляна върху пода нежност.
И последни счупени акорди.
Толкова пропукани надежди!
И една недопустима гордост.
Опит за сдобряване. Театър.
Но така умело изигран!
Масата. Уискито. Кревата.

Мориконе. После - Клайдерман...

© Бианка Габровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??