Mar 2, 2008, 5:18 PM

Безглаголно 

  Poetry » Love
837 0 12
Клайдерман. А после - Мориконе.
Аз и ти. Интимна тишина.
Хвърлената чаша през балкона.
После - изнамерена вина.
Думите - просъскани, камшични.
Водопадна спотаена злост.
Дива невъзможност за обичане.
Сгърбен обвинителен въпрос.
Разпиляна върху пода нежност.
И последни счупени акорди.
Толкова пропукани надежди!
И една недопустима гордост.
Опит за сдобряване. Театър.
Но така умело изигран!
Масата. Уискито. Кревата.

Мориконе. После - Клайдерман...

© Бианка Габровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??