2.03.2008 г., 17:18 ч.

Безглаголно 

  Поезия » Любовна
804 0 12
Клайдерман. А после - Мориконе.
Аз и ти. Интимна тишина.
Хвърлената чаша през балкона.
После - изнамерена вина.
Думите - просъскани, камшични.
Водопадна спотаена злост.
Дива невъзможност за обичане.
Сгърбен обвинителен въпрос.
Разпиляна върху пода нежност.
И последни счупени акорди.
Толкова пропукани надежди!
И една недопустима гордост.
Опит за сдобряване. Театър.
Но така умело изигран!
Масата. Уискито. Кревата.

Мориконе. После - Клайдерман...

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??