29 jun 2023, 22:17

Безглаголно 

  Poesía » De amor
268 7 16

Толкова чувствени спомени -

болка от чиста душа.

Капки - сълзици отронени.

Дъжд от красиви слова.

Бяла надежда за утрото-

слята реалност с тъга.

Вяра за случване сбъдната.

Билка за вси чудеса.

Светъл копнеж... и съмнения,

диря, любовна следа.

Огнени ритми, вълнения.

Чувствена страст във нощта.

Истина - моята, твоята...

карма, уроци, съдба.

Миг превъзмогнат. Опората -

полъх от бриз. Любовта.

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??