4 may 2022, 12:18

Безименен 

  Poesía » Otra
348 3 3

Безименен си ти дори в душата –

и там владеят чужди правила…

Завиждаш, че високо в небесата

се реят непокорно хвърчила.

Те нямат граници и са красиви

далече от подкупните ръце…

Съзнаваш, че така ще ти отива

да имаш независимо сърце,

което се издига над нещата,

замесени от болка и вина,

над цялата отрова на земята

в една непокорима висина!

 

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  910 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??