4 мая 2022 г., 12:18

Безименен 

  Поэзия » Другая
346 3 3

Безименен си ти дори в душата –

и там владеят чужди правила…

Завиждаш, че високо в небесата

се реят непокорно хвърчила.

Те нямат граници и са красиви

далече от подкупните ръце…

Съзнаваш, че така ще ти отива

да имаш независимо сърце,

което се издига над нещата,

замесени от болка и вина,

над цялата отрова на земята

в една непокорима висина!

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Произведението е включено в:
  910 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??