3 nov 2008, 8:35

(безименно) 

  Poesía
395 0 1

Душата душа ли е?
Дъждът по нея се лее.
Защо по нея се лее
и душа не е?

Разумът тихо шепти:
"Далече избягай, иди."
Избягай, някъде иди,
за да спре да шепти.

А мечтата волна пее
и слънцето до нея грее.
Защо слънцето да грее,
а мечтата да пее?

Сърцето казва "плачи"
и бликват от него сълзи.
Защо да текат сълзи?
О, сърце, недей плачи!

© Стефка Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??