Сутрин -
събуждане с плаха усмивка.
Цял ден на крак.
На обед - лека почивка.
След обед - няма за никъде влак
Вечер - червено-бяла покривка.
Нощем - сиви стени,
потънали в мрак...
Сутрин -
отново със плаха усмивка.
Цял ден на крак.
На обед - малка почивка.
След обед - няма за никъде влак.
Вечер - вино на бяла покривка.
Отново нощта е
потънала в мрак...
Сутрин -
надежди зад плаха усмивка.
Цял ден на крак.
Обядът - лека почивка.
След обед - няма за никъде влак.
Вечер - с хора зад бяла покривка.
После - само стени,
потънали в мрак...
© Пламен Порчев Todos los derechos reservados