16 mar 2012, 22:58

Безкрайно... 

  Poesía
464 0 5

 

 

 

 

 

        Б Е З К Р А Й Н О...

 

 

Безкрайно равновесен ден!

Със риторично целомъдрие

виси грехът ми нероден,

обесен в лявото предсърдие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??