Mar 16, 2012, 10:58 PM

Безкрайно... 

  Poetry
465 0 5

 

 

 

 

 

        Б Е З К Р А Й Н О...

 

 

Безкрайно равновесен ден!

Със риторично целомъдрие

виси грехът ми нероден,

обесен в лявото предсърдие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??