9 sept 2016, 20:11

Безкрайно 

  Poesía » De amor
456 1 2

Открих те в мислите си, в моите очи.

Не, няма да те пусна да си тръгнеш

и щом целувам те ме докосни.

Умирам пак да ме прегърнеш.

Какъв късмет е всеки Божи ден,

когато чувствам твоята подкрепа

и вече знам – за мене си роден,

за да вървиме с тебе по една пътека.

Обичам те – ще ти го казвам ясно,

ще те обичам зная до смъртта –

за смърт говоря - не, не е ужасно,

ще те обичам, скъпи, даже след това

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??