23 dic 2006, 20:39

Безмилостна 

  Poesía
685 0 0
Корона от цветя
украсява моята съдба.
Диамантен блясък
заслепява очите ми с пясък.
Златната лъжа
скрива сребърната ми душа.

Плачи за моята душа,
че стъпка я в прахта.
Безмилостна самота!
Плачи за моята сълза,
че грабна я в своята ръка
и унищожи я на мига.
Безмилостна тъга!
Плачи за моята мечта,
че открадна я в нощта
и погуби я някъде в калта
на лунна светлина.
Безмилостна е яростта!
Безмилостна съм и
Аз към твоята вина!

© Слава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??