5 may 2011, 20:13

Безмълвно 

  Poesía » De amor
626 0 0

Сълзите от очите ти капят
право върху мойте ръце.
Душата мъка стаява,
личи по твойто лице.
Аз отминавам безмълвно и...
тишина, тишина.
Ти оставаш сам в тъмното,
сам с голяма безмълвна тъга.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??