5.05.2011 г., 20:13 ч.

Безмълвно 

  Поезия » Любовна
699 0 0

Сълзите от очите ти капят
право върху мойте ръце.
Душата мъка стаява,
личи по твойто лице.
Аз отминавам безмълвно и...
тишина, тишина.
Ти оставаш сам в тъмното,
сам с голяма безмълвна тъга.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??