May 5, 2011, 8:13 PM

Безмълвно 

  Poetry » Love
621 0 0

Сълзите от очите ти капят
право върху мойте ръце.
Душата мъка стаява,
личи по твойто лице.
Аз отминавам безмълвно и...
тишина, тишина.
Ти оставаш сам в тъмното,
сам с голяма безмълвна тъга.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??