16 jun 2009, 16:18

Безпредметно 

  Poesía » Filosófica
702 0 13

От всяко връщане назад боли.

Не зная всъщност ти дали усети.

Дали съм аз, или пък ти?!

Сега е вече безпредметно...

 

Изтривах с опакото на ръката си

всичките дотук пресечни точки.

И нечетливите, неказани слова -

обръщах смисъла им все обратно.

 

А ти ми казваш, че не ти тежи?

Надявам се добре да си премислил.

Оттук нататък само ще крепя

останалото от торбата с истини...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??