16.06.2009 г., 16:18 ч.

Безпредметно 

  Поезия » Философска
701 0 13

От всяко връщане назад боли.

Не зная всъщност ти дали усети.

Дали съм аз, или пък ти?!

Сега е вече безпредметно...

 

Изтривах с опакото на ръката си

всичките дотук пресечни точки.

И нечетливите, неказани слова -

обръщах смисъла им все обратно.

 

А ти ми казваш, че не ти тежи?

Надявам се добре да си премислил.

Оттук нататък само ще крепя

останалото от торбата с истини...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??