Jun 16, 2009, 4:18 PM

Безпредметно 

  Poetry » Phylosophy
700 0 13

От всяко връщане назад боли.

Не зная всъщност ти дали усети.

Дали съм аз, или пък ти?!

Сега е вече безпредметно...

 

Изтривах с опакото на ръката си

всичките дотук пресечни точки.

И нечетливите, неказани слова -

обръщах смисъла им все обратно.

 

А ти ми казваш, че не ти тежи?

Надявам се добре да си премислил.

Оттук нататък само ще крепя

останалото от торбата с истини...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??