12 mar 2009, 18:07

Безразличие 

  Poesía
786 0 4

 

       Безразличие

 

 

Тихо е... Студено...

А слънцето...

Отдавна то залезе!

Мрак обвил е небесата...

Исках същото да си е всичко,

Но не е... не...

Де да беше само...

Сега съм безразлична!

За какво да ме е грижа?!

Теб те няма!

Надеждата умря,

замести я отчаянието и ненавистта,

апатия обвила е моята душа...

А самотата... влезе през предната врата.

След куп разбити мечти,

след мрак сред светлина,

след сълза в пустошта,

не ме е грижа за деня...

Какво ще ям, къде ще спя...

Та нали отнеха ми любовта...

Отнеха ми теб, принце на нощта...

© Сузи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??