Продължавай, да бъдеш такъв!
Не се интересувай от никой и нищо.
Старай се да бъдеш винаги пръв.
Човещината и чувствата са излишни.
Бъди егоист, безразличен бъди.
Нямай съвест за своите грешки.
Не се захващай с чужди беди.
Не оставяй да има в теб нищо човешко.
И преди били сме такива -
робували сме и сега си робуваме един на друг.
Безразличието мечтите убива,
затова сме стигнали до тук.
Виж света, в който живеем,
е място отблъскващо, място ужасно.
Но вместо да плачем, ние се смеем.
Какво всъщност правим, дали ни е ясно?
Всеки казва - не съм аз виновен.
Всеки казва - нищо от мен не зависи.
Щастието остава далечен спомен,
а виновният точно ти си!
И аз съм виновна, виновна, за дето
не правя нищо, за никой нехая.
Душата е черна, тъмнее сърцето.
В ада съм, а за рая мечтая.
Такива сме ние - дребнави и жалки.
Даже не знаем за какво да се борим!
Уж големци сме, а сме толкова малки.
Очите си вече нека отворим!
© Нал Todos los derechos reservados