9 ago 2019, 7:51  

Безразсъдство, съдбовност и кръв 

  Poesía
369 4 6

От всеки храм не става пантеон,

от всяка тръпка – приказка любовна?

Съдбата не строи за всеки трон,

а има сила толкова преломна.

 

От всеки допир, обич не расте,

от болката сме често във заблуда.

Животът е енергия – тече,

кръвта не разсъждава, тя е луда.

 

Умирането сякаш е живот,

а пък животът – бавна умирачка.

От кръговрата всеки къса плод,

един път си ловец, а в следващ – плячка!

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??