3 jul 2008, 20:21

Безсмъртна любов 

  Poesía » De amor
1126 0 2

 

Направих всичко, за да те имам,

чаках дълго, но успях.

Но ето, днес умирам,

сама превърнах любовта на прах.

Със излишна ревност всичко погубих,

а разбрах, че съм била щастлива,

толкова се борех, а те изгубих.

Нашата любов никога не ще умре,

очите няма да се търсят,

но пътя няма да затворим,

от твоето до моето сърце.

За какво са думите,

знаеш, че вечно ще се обичаме,

но горди сме, а също и виновни,

и затова ще го отричаме.

Не мога да ти кажа сбогом,

сърцето ми не ще,

не ще се видим повече, но знаеш,

любовта ни няма да умре.

© Напафкана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Замисли ме.Колко дълго трябва да се бориш за да спечелиш любовта и колко малко е нужно да я загубиш след това,но истинската остава безмъртна-завинаги.
  • Монгоо е хубаво! Прекалено истинско!
    Браво 6 от мен
Propuestas
: ??:??