13 dic 2007, 22:52

Безсъние и Безумие 

  Poesía
468 0 2
 

Понякога Безсънието тихо идва,

почуква лекичко на моята врата,

влиза и бавно в нощта ми разстила

мечти и мисли за любовта

 

Безсънието сутрин си отива

и аз заставам на стария праг.

Понякога наистина щастлива,

понякога и мъничко сама

 

В утринта аз тръгвам след Безсъние

и с бавни стъпки търся обичта.

Мечтая си любовното Безумие

да вземе всичко от мене сега...

© Erato Eratova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??