13.12.2007 г., 22:52 ч.

Безсъние и Безумие 

  Поезия
463 0 2
 

Понякога Безсънието тихо идва,

почуква лекичко на моята врата,

влиза и бавно в нощта ми разстила

мечти и мисли за любовта

 

Безсънието сутрин си отива

и аз заставам на стария праг.

Понякога наистина щастлива,

понякога и мъничко сама

 

В утринта аз тръгвам след Безсъние

и с бавни стъпки търся обичта.

Мечтая си любовното Безумие

да вземе всичко от мене сега...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??