Вдигам тост за Сатаната
защото е различен
и така пословично е символичен
и за Твореца също вдигам тост
нищо, че е вече рядко срещан гост
и когато хаосът настъпи
и злото кръста то пречупи
за кого тогава аз да вдигна тост
когато на платнетата съм само гост
© Христо Манчев Todos los derechos reservados
макар, че крехка è!
И аз и ти с ме гости!
Какво? Какъв въпрос!?
А любовта, а любовта...
За нея тост!
За нея тост...
И аз съм гост...
И тя е гостенка...