14 mar 2017, 20:49

Безумието 

  Poesía » Otra
547 1 2

 

 

Кръвта на пеперудата 

е златния прашец 

по дланите ти...
Отгатна ли заблудата,
на жестокостта си?
Идва вятър, който
я отнася
далеч от теб,
далеч от всички
със лица на хора...,
без души...
Покланят се на себе си
като на Господ...
И пият Неговите сълзи,
без дори да подозират...




автор: Моник Валерѝ

дата: 28.02.2017 г.

 


 

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??