31 mar 2016, 21:49

Безумно е! 

  Poesía » De amor
585 0 16

 

Безумно е!
Ослушах се, сърцето ми препуска,
в гърдите ми камбанен звън ехти,
уж тихо е, нощта коси разпуска,
разнищена душата ми шепти.

 

Не чакам пак вратата да отвориш,
в юмруците си стискам празнота,
а иска ми се с теб да поговоря
за сънищата, дебнещи в нощта.

 

За бягството във времето ни малко,
за чувствата ни в сплетена дъга
и за мечтите литнали високо,
за жаждата, за прага на дълга!

 

Оглеждам се във сянката на мрака,
прегръщат ме невидими ръце.
Безумно е! Сърцето ми те чака!
Тъй чака само влюбено сърце!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??