Боли ли те? Не вярвам... Мина време...
Изнизаха се толкова лета.
Изтекоха потоци от проблеми.
И радости. И страсти. И тъга...
Тежи ли ти? Не питам. И не зная.
Какво пък! Бързо времето лети.
Изтрило ли е грешните ни тайни?
Не се измъчвай, вече ти простих.
Забрави ли? Едва ли... Още нощем
оглеждат се в очите ми звезди.
Не те преодолях до днес, защото
тепърва любовта ни предстои...
3.07.2011
© Веси Василева Todos los derechos reservados