8.10.2011 г., 23:09 ч.

Безвремие 

  Поезия
451 0 5

Боли ли те? Не вярвам... Мина време...

Изнизаха се толкова лета.

Изтекоха потоци от проблеми.

И радости. И страсти. И тъга...


Тежи ли ти? Не питам. И не зная.

Какво пък! Бързо времето лети.

Изтрило ли е грешните ни тайни?

Не се измъчвай, вече ти простих.


Забрави ли? Едва ли... Още нощем

оглеждат се в очите ми звезди.

Не те преодолях до днес, защото

тепърва любовта ни предстои...

 

3.07.2011                  

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??