8 jun 2019, 22:53

Безвремие 

  Poesía
327 0 0

Храмът обгърнат е в пламъци.
Счупено огледало.
Душа, обкована с премеждия.
Жигосана с болка, до бяло.
    
В онемелите спомени няма искра.
Тя е изстинала.
В опустялата къща - само тъга.
Радостта е заминала.

 

Под чержето на двора няма ключ.
Само прах и безвремие.
Като в църква греховно мълча.
Но за всички ни има спасение.

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??